Aktualitások

A tudás továbbadása ugyan olyan fontos,
mint a megszerzése.

Ezen alapelv nyomán született meg a Mentorprogram, amely 2018 óta sikeresen működik, és ez alatt az idő alatt több tucatnyi ember tisztelt már meg a bizalmával tanulási céllal.

Folyamatosan több mentorált dolgozik velünk és ami igazán színessé teszi ezt a programot, hogy szinte minden korosztályból érkeztek már hozzánk.

Idén elindítjuk az Mw Design díjat, egy szakmai elismerésként a fiatal, pályakezdők számára.

Az évek alatt minket és a munkáinkat már nagyon sokan megismertek, de még emlékszünk rá milyen az, amikor a semmiből kell elkezdeni felépíteni mindezt. Ahogy cégünk tulajdonosa Mészáros András járja vendég előadóként a faipari iskolákat, vagy hozzánk jönnek diákok mindig pontosan látja a tehetségeket és a vágyat a tenni akarásra a fiatalok tekintetében.

Szeretnénk minden évben megadni a lehetőséget a tehetséges, végzős faipari diákoknak arra, hogy a vizsga remekeikkel bemutatkozzanak és pályázzanak az Mw Design díjra. Ezzel a lehetőséggel díjazzuk a végzős kiválóságokat.

Három szempontot, kategóriát fogunk nézni:
Kreativitás
Összkép
Design
Díjazás

Minden kategóriában a nyertes pályázat díja 200.000,- forint, valamint a nyertes pályázó meghívást kap egy személyes mentorálási alkalomra Mészáros Andrással.

A díjak elnyerésével népszerűsítheted a munkádat és inspirálhatsz másokat.

Mit adunk mi ehhez?
A nyertes projekteket az Mw Design támogatja és népszerűsíti:

  • Live díjátadó és eredményhirdetés
  • megjelenés a social media felületeinken
    (Tiktok, Facebook, Instagram)
  • weboldalunkon bemutatjuk a nyertes pályázatokat

Mit kell ehhez tenni?

Készíts maximum 10 fotót, vagy egy videót a vizsgaremekedről, írj róla pár sort és küld el a hello@mwdesign.hu email címre május 30-ig.

Díjátadó és eredményhirdetés:
június 30-án. Részletek hamarosan.

Küld el a pályázatodat most az alábbi linkre kattintva:

MW Design © 2024 Minden jog fenntartva

Scroll to Top