Egyéni
ügyfeleknek

Egyediség és minőség egyben

Minden bútorunk egyedi alkotás a tervezéstől a megvalósításig.

Szemléletünk alapja az, amiben mindig is hittünk, hogy ügyfeleinkkel együtt merjünk igazán különlegeseket, akár merészeket is álmodni. Önök megálmodják, mi pedig megvalósítjuk.

Együttműködésben a végeredményért

A tervezés folyamata számunkra egyenlő a valós igények megértésével. Amikor mi tervezzük a bútorokat a közös beszélgetések alkalmával olyan igényeket, vágyakat is megérzünk a bútorok kapcsán, amit az ügyfeleink lehet meg se tudnak fogalmazni, csak érzik. Az elkészült bútorok mindig a közös munka eredményei.

Legyen szó a legkifinomultabb fából készült design kádról, mosdóról vagy akár egyedi dekor falakról, mi megtervezzük és létrehozzuk.

Környezettudatos megközelítés

Vállaljuk a felelősséget a környezetünkért. A bútoraink gyártásában olyan környezetbarát alapanyagokat használunk, mint a bio olajok vagy akár korábbi munkáinkból megmaradt anyagok. Így nem csak az Ön otthonát, hanem a környezetét is tiszteletben tartjuk.

Határidők és minőség garanciája

A határidő és a minőség számunkra alapvető fontosságúak. Már a szerződéskötés pillanatában minden részletet előre egyeztetünk. Az egyedi tervezéstől a gyártásig minden folyamatot magunk végezünk, így biztosítva a legmagasabb minőséget és a határidők pontos betartását.

Keressen minket bizalommal!

+36 30 438 38 37
Oldalak
tervezés

MW Design © 2024 Minden jog fenntartva

Scroll to Top