Mit jelent a
wood designer?

Mészáros András nem csupán bútortervező, hanem alkotó, aki a fa nyelvén mesél történeteket. Négy kontinensen szerzett tapasztalatai, a design és a belsőépítészet mélyreható ismerete, valamint a fával kapcsolatos kiemelkedő szakértelme páratlan alkotásokat eredményeznek.

Magas szintű kreativitás találkozása a szakmaisággal.

András számára a bútortervezés nem csupán munka, hanem szenvedély. Alkotásai nem csupán berendezési tárgyak, hanem egyedülálló műalkotások, amelyekben a kreativitás és a precizitás tökéletesen ötvöződik. A fa természetes szépségét kiemelve olyan bútorokat tervez, amelyek nem csupán funkcionálisak, de esztétikailag is lenyűgözőek, teljesen egyediek.

„Az MwDesign megalapítása előtt 4 kontinensen dolgoztam, ahol ennek a hivatásnak minden szegletét és szintjét bejártam. Sokféle technológiát, divatot és helyi tradíciót tapasztaltam és ez sokat segít folyamatosan színesnek maradni és a megoldóképletek is könnyebben jönnek.”
Mészáros András

Szakértelme nem csak a hagyományos fafeldolgozási technikákra korlátozódik. András nyitott az újításokra, és bátran kísérletezik a modern technológiákkal, hogy egyedi és innovatív megoldásokat hozzon létre.

A Wood Designer nem csupán egy címke, hanem egy garancia a minőségre és az egyediségre. 

Egyedi ötletei megvalósításához várjuk megkeresését az andrasmeszaros@mwdesign.hu email címen.

MW Design © 2024 Minden jog fenntartva

Scroll to Top